campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.pngAutomatische Schotelantennes van SR MECATRONIC.

ASR-Mecatronisch-satelliet-ant - GrootDe SR Mecatronic is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een zeer geringe opbouwhoogte. De automatische schotelantennes van SR Mecatronic zijn de meest platte schotels die op de markt verkrijgbaar zijn met 3 JAAR GARANTIE!!
De schaal en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn robuust en zorgen voor een betrouwbare werking. Er is zoveel mogelijk vermeden om elektronica in de buitenunit toe te passen, elektronica in de binnenunit is beter beschermd tegen de elementen waardoor het systeem dit hoge niveau van betrouwbaarheid heeft.
De SR Mecatronic schotel heeft een laag totaalgewicht en is te combineren met een receiver naar keuze.
Bij de LNB SKEW modellen wordt volautomatisch de stand van de LNB aangepast aan uw GPS positie t.o.v. de satelliet voor een optimale ontvangst. De Schotel kan door de het bepalen van de GPS positie de gewenste satelliet snel en accuraat vinden.
De Mecatronic systemen hebben een DVB-S2 tuner en is hierdoor volledig klaar voor de toekomstige digitale uitzendingen. De Plus uitvoering van Mecatronic heeft 15 satellietposities. Meerdere opties en varianten op aanvraag leverbaar. Levertijd ca 2 tot 3 werkdagen.
Satellietschotel Mecatronic ASR 650 Plus, Flat, volautomatisch
Schotelmaat 65cm.
1,620.00
Satellietschotel Mecatronic ASR 680 Plus, volautomatisch
Schotelmaat 68cm
1,560.00
Satellietschotel Mecatronic ASR 800 Plus, volautomatisch
Schotelmaat 80cm.
1,745.00
Satellietschotel Mecatronic ASR 850 Plus, Flat, Skew volautomatisch
Schotelmaat 85cm. Automatische Skew
2,149.00
Satellietschotel Mecatronic ASR 850 Plus, Flat, volautomatisch
Schotelmaat 85cm.
1,799.00