campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.png


Oyster® Digital is de gebruikersvriendelijke Sat installatie voor een grote verscheidenheid aan programma’s en buitengewoon comfort. Een grote reikwijdte en briljante beeldscherpte in combinatie met het volledig digitale zoeken van satellieten maken ook op de Canarische Eilanden of in Griekenland de optimale ontvangst van talrijke Nederlandse programma’s mogelijk.
oystervision-gif - Groot
Buitengewoon comfort.
Reizigers in verre uithoeken, die satellietontvangst met buitengewoon comfort zeer op prijs stellen, maken met de Oyster een goede keuze.
Met de 65 cm of 85 cm schotel geniet u van TV- en radioprogramma's in heel Europa, in Noord-Afrika en in het Midden-Oosten. En van een buitengewoon goede ontvangstreserve bij slecht weer. De grootte van de schotel is namelijk nogal belangrijk voor het aantal programma's en de ontvangstkwaliteit.
Oyster betekent in het Nederlands oester. En nomen est omen: in gesloten toestand beschermt deze het kostbare binnenste zo betrouwbaar als een oester de parel. Als deze opengaat, biedt ze heel bijzondere kostelijkheden en dit op uw beeldscherm. Intelligente software zorgt er daarbij voor dat radio en televisie sneller ontvangst gereed zijn.

Meerdere opties als internet, de Cytrac, Caro etc. op aanvraag leverbaar.
Levertijd ca 4 werkdagen.
De vakkundige montage kunnen wij on onze werkplaats voor u uitvoeren. U kunt per mail of telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.
Satellietschotel Oyster Vision III 65cm, Volautomatisch
Schotelantenne 65cm Twin, Skew als optie
1,795.00
Bekijk dit product
Satellietschotel Oyster Vision III 85cm, Volautomatisch
Schotelantenne 85cm Twin, Skew als optie
1,990.00
Bekijk dit product