campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.png


Met daglichtpanelen is het mogelijk het verblijf op een stroomloze kampeerplek te verlengen, zonder de accu extra op te laden.

Wij voeren o.a. zonnepanelen van Beaut

Beaut-logo - KleinDe zonnepanelen van Beaut zijn zeer gevoelig voor licht en zijn daardoor uitstekend te gebruiken op plekken waar de zon ook wat minder schijnt, zoals Nederland. De Beaut daglichtpanelen hebben een zeer hoge lichtgevoeligheid doordat er gebruik is gemaakt van monokristallijne daglichtcellen. Deze cellen hebben een hoger rendement. Daarnaast zijn de Beaut zonnecellen afgedekt met speciaal solarglas. Dit speciale glas laat meer licht door dankzij  een zeer lage ijzergehalte. Het glas is extra gehard en zeer slagvast.
Het frame is van duurzaam, geanodiseerd aluminium. Het degelijke en betrouwbare Beaut daglichtpaneel heeft een antiverouderingscoating, is bestand tegen UV en kan onder alle omstandigheden worden gebruikt.
De zonnepanelen hebben na installatie geen onderhoud nodig en kunnen zeer eenvoudig in een bestaand systeem worden ingebouwd. Ook als er acculaders, brandstofcellen of diodebruggen op de accu zijn aangesloten. De werking van het daglichtpaneel is geruisloos en volledig automatisch.
Beaut-Solar-BackContact-SKU-SS - Groot
Nieuw: Back Contact daglichtpanelen.
Doordat bij deze panelen de contactpunten (positief en negatief) aan de achterkant geplaatst zijn, komt er meer licht binnen. Het verschil t.o.v. de kristallijne zonnepanelen is het ontbreken van de "lijntjes" in het glas.
Voordeel: compactere afmeting, met hoger rendement
Nadeel: Hogere prijs in aanschaf

We hebben de groepen onderverdeelt in losse panelen, complete sets, regelaars en toebehoren. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, neem telefonisch of per mail contact op. Wij helpen u graag verder.
Mobiel zonnepaneel 120W met laadregelaar
36 krachtige Sunpower-cellen Ingebouwde laadregelaar met extra USB-aansluiting 4 m verbindingskabel met 3 adapters voor verschillende aanslu
Lees meer
549,00
Mobiele zonnegenerator met energiebox
Opvouwbaar 13 W zonnepaneel. Energiemodule met 7 Ah batterij. LED verlichting. 2 aparte laadkabels. 12 V-aansluiting en USB-aansluiting. 
Lees meer
119,00
Opvouwbaar zonnepaneel met 12 zonnecellen
Elektriciteit van de zon, zonder installatie. Opvouwbaar tot een klein formaat. Alleen uitpakken, neerleggen en aansluiten. Met een hoog ren
Lees meer
229,00
Opvouwbaar zonnepaneel met 9 zonnecellen
Elektriciteit van de zon, zonder installatie. Opvouwbaar in een klein formaat. Lichtgewicht met 50 W. Alleen maar uitpakken, neerleggen en a
Lees meer
169,00
Zonnepaneel koffermodel 100W
Laadvermogen van 100 W. Geïntegreerde laadregelaar met USB-aansluiting (5 V / 1.2 A). Ruimtebesparend door het opvouwen tot koffer.   Zonne-
Lees meer
299,00