De Beaut® semi-tractie AGM accuÂ’s zijn accuÂ’s van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij! Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met zonnepanelen.


 
Accu-Beaut-AGM-semi-tractie - GrootDe Beaut® AGM accuÂ’s bevatten geen vloeistoffen maar een speciaal vezelnetwerk wat geen onderhoud vereist. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalcium platen zorgt voor een zeer lage zelfontlading waardoor de accuÂ’s langere periodes zonder laden moeiteloos aankunnen. Door de zeer lage interne weerstand zijn ze ook uitermate geschikt voor zware belastingen zoals omvormers, boegschroeven, lieren en startmotoren. De Beaut® AGM accu is een droge accu en daardoor 180º kantelbaar.
 
Geschikt voor cyclisch gebruik en het gebruik binnenshuis is bij dit type accu toegestaan. Geschikt voor het opslaan van 12 volt energie vanaf het zonnepaneel of acculader en verkrijgbaar in negen verschillende modellen beginnend bij 40 ampère tot 260 ampère. De Beaut® AGM accuÂ’s hebben een hogere capaciteit dan de normale loodzuur accuÂ’s.
Accu Beaut AGM 100 Ampère
Semi-tractie AGM loodcalcium accu, onderhoudsvrij en geschikt voor diepe ontlading
Lesen Sie mehr
219,00
Accu Beaut AGM 180 Ampère
Semi-tractie AGM loodcalcium accu, onderhoudsvrij en geschikt voor diepe ontlading
Lesen Sie mehr
Jetzt 22 % rabatt
€ 462,00
359,00
Accu NDS Green Power 100B AGM
De NDS GP 100B is een AGM-serviceaccu voor recreatievoertuigen als caravans, campers of boten. Hij werkt op basis van langzame ontlading en
Lesen Sie mehr
242,00
Accu Victron Agm 12-165
Victron AGM 12V/165Ah Deep Cycle accu. Voorzien van platte koperen aansluitingen met gaten voor M8 bouten om een zo best mogelijk contact te
Lesen Sie mehr
460,00
Accubak zwart verstelbaar
Accu bak verstelbaar
Lesen Sie mehr
24,50