bus-boxx-Header-2 - Groot

Bus-boxx-Module-compleet-2-cle - Groot

Creëer je ideale camper in één handomdraai met Bus-boxx. Niet de zoveelste camperkeuken voor een T5 of T6, aldus de makers.

Bus-boxx is anders dan de anderen.
De Bus-boxx keuken is de grens over, de demo's zijn te zien in onze werkplaats. Alweer een soort camperkeuken voor de T5 / T6?, vraag je je misschien af? Jawel, maar de Bus-boxx onderscheidt zich op een aantal essentiële punten ten opzichte van anderen:

Koelkastmodule, rollo, multiflexboard
De Bus-boxx serie bestaat uit een keukenmodule en een koelkastmeubel. Laatstgenoemde heeft onderin een schuifdeur met opbergruimte. De kast is voorzien van originele Waeco-klemmen, waar een compressorkoelbox CF40 in past. Deze moet je wel apart bestellen.
Net nieuw is de roldeurkast. Deze creëert op een multiflexboard achterin extra opbergruimte. De module is uitgerust met een schuifdeur en voorzien van twee schappen. De body is gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex, van HPL afwerking voorzien. Het meubel is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging op het multiflexboard van de VW T5 en T6. Bijvoorbeeld de California Beach. Kan natuurlijk ook in andere voertuigen geplaatst worden. Degelijke roldeur in aluminium geleiders.

Multiflexboard-Bus-boxx-VW-T6- - Groot

Verlenging voor je bed
In deze lijn voor de Volkswagen T5 en T6 is er ook een multiflexboard ontwikkeld. Een verlenging voor je bed en waarbij ook extra bergruimte achterin gecreëerd wordt. Dit board is gemaakt van 15mm lichtgewicht populieren multiplex. Het is voorzien van watervast verlijmde afwerking en stootranden. Stabiel op twee rvs poten. Het meubel is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging in de VW T5 en T6, met lange vloerrails.

De Bus-boxx serie wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door Campersalon Heerde.

bus-boxx-logo