campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.pngFietsendrager Prostor E-bike lift.

Memo

Levertijd 1-3 dagen

4000520

Fietsendrager voor op de achterwand, deze zakt tot op de grond en is geschikt voor e-bikes.

Hoog optillen van E-bikes niet meer nodig

 
Wie regelmatig op reis gaat met camper of caravan zal erkennen dat het meenemen van E-bikes niet altijd even gemakkelijk is. Het standaard meegeleverde fietsenrek is doorgaans niet berekend op het gewicht van E-bikes en is daarnaast vaak (te)
hoog gemonteerd. Prostor heeft een unieke fietsendrager ontwikkeld die het eenvoudig meenemen van E-bikes mogelijk maakt: de elektrische E-bike lift.
 
Het hoog optillen van fietsen behoort hiermee tot het verleden. Het draagplatform van de lift zakt tot aan de grond. U rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de dragers � welke zijn voorzien van bevestigingsmateriaal - en met één druk op de knop `tilt` u ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat u het platform elektrisch zakken en kunt u direct op pad om de omgeving te verkennen. 
 
De geluidsarme 12 Volt geïntegreerde motor tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram.
 
Wanneer u de drager niet gebruikt, kunt u het draagplatform opklappen. In ruststand neemt het gehele systeem zo`n 40 centimer in, uitgeklapt is dat 75 centimeter. De E-bike lift is voorzien van een noodhandbediening; u kunt dus te allen tijde bij uw fietsen. Het gepatenteerde draagsysteem is op de achterwand van uw camper of caravan gemonteerd met een maximaal bevestigingspunt variërend tussen de 1,98 meter en 2,36 meter.

 
Specificaties:

  • Geïntegreerde 12V motor met noodhandbediening.
  • Maximale draaggewicht van 60 kg
  • twee elektrische fietsen
  • Geannodiseerd aluminium


Hier een film impressie op Youtube

Campersalon kan ook de montage verzorgen, vraag een offerte aan per mail of telefonisch


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel