campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.pngFietsendrager Draaibaar Van-Star voor buscampers

Memo

Levertijd 1-3 dagen

25400

VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscampers.
 
De drager wordt op het chassis van de buscamper gemonteeerd en niet op de scharnieren van de achterdeuren. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.
 
De drager draait aan de rechterzijde, waardoor beide deuren geopend kunnen worden en u snel toegang tot uw spullen heeft. Indien de drager niet gebruikt wordt, kan de drager, om ruimte te besparen, opgeklapt worden. De drager kan ook eenvoudig van het voertuig verwijderd worden.
 
De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige `Jaeger` stekker.
 
De drager is leverbaar voor de Fiat Ducato vanaf bouwjaar 2006 en er is een model voor compacte campers met achterklep (bijv. Bürstner Brevio). 
 
De maximale belasting is 60kg, de drager is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen; steekt ca. 70cm uit, ingeklapt 30cm en heeft een breedte van 185cm. De voertuigspecifiekekabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Gewicht met adapters ca 45kg
 

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel