campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.png


Raamisolatie Integraal

Hindermann Thermo Lux en Lux Duo Hindermann isoliermatten

De Thermo Lux raamisolatie van Hindermann biedt uw camper de meest optimale bescherming tegen indringende kou. De 20mm dikke, lichtgewicht deken is geschikt voor alle seizoenen. Kies uw merk onderaan de pagina..

Lux 1 standaard uitvoering                               Lux 2 verhoogde uitvoering

Thermo-Lux-1-Hindermann-Hymer- - GrootThermo-Lux-2-Hindermann-Hymer- - GrootThermo-Lux-2-Hindermann-bedien - Groot

De vernieuwde Thermo Lux raamisolatie is er in 2 uitvoeringen; Lux 1 voor de standaard integraal campers en Lux 2 voor extra hoge voertuigen. Laatstgenoemde heeft een extra strook boven het raam. Deze is per merk en type aangepast voor nauwe aansluiting

Kenmerken Thermo Lux:

Bevestiging:
Aan de bestuurderszijde zit een envelop van pvc gemaakt die over de deurpunt valt. Voor de passagierskant zijn er 2 mogelijkheden; indien een rail aanwezig op uw camper kan er een peesrand met klittenband door geschoven worden. De andere optie is met Loxx (Tenax) knopen. Deze Loxx knopen (5 meegeleverd) kunnen geschroefd of gekit worden. Laat dit bij voorkeur door een vakman uitvoeren. Meegeleverd zijn ook nog 8 elastieken om de hoes netjes af te spannen. 

Thermo-Lux-Hindermann-Peesrand - GrootThermo-Lux-Hindermann-Loxx-Ten - GrootThermo-Lux-Hindermann-bevestig - Groot


Lux-Duo en Inzet Screen, optioneel voor bepaalde modellen.


Voor de wintervakanties is er een uitbredingsset de Lux-Duo. Deze isoleert de complete neus van uw camper. Hindermann heeft hiermee het antwoord op extreme isolatie voor bijvoorbeeld de wintersport. De Lux duo is vanwege ruimtebesparing iets dunner en kan middels klittenband makkelijk aan het bovendeel Thermo Lux (raamisolatie) bevestigd worden. Aan de onderzijde zitten achter de slikrand ogen voor het afspannen.
Nieuw is de mogelijkheid om een inzet zonwering te integreren in raamisolatie Thermo-Lux. Dit privacy screen voorkomt opwarming door zonlicht en neemt de inkijk weg.

Thermo-Lux-Duo-Hindermann-Hyme - GrootThermo-Lux-Duo-Hindermann-Hyme - GrootThermo-Lux-Spectra-inzet-priva - Groot

Kies hieronder uw merk voor de juiste uitvoering.
Raamisolatie Integraal Extern Universeel voorraam, 90943
Externe raamisolatie geschikt voor het voorraam van integraal campers, universele pasvorm. Four Seasons Thermofolie Afmeting: 267 x 120cm, 
Lees meer
79,99