campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.png






Retour beleid

We gaan er vanuit dat u weloverwogen uw bestelling bij ons plaatst. Er zijn op het gebied van campers veel variaties in uitvoeringen, merk, type en bouwjaar. (Bij twijfel graag vooraf contact opnemen) Bent u desalniettemin niet tevreden met uw aankoop? Bij Campersalon kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retour sturen. Bij retourneren van goederen dient u zelf de portokosten te betalen.

Verkeerd artikel ontvangen:
Controleer direct ontvangst van uw bestelling direct of dit ook daadwerkelijk de door u bestelde artikelen zijn. Is dit niet het geval? Neem dan contact op, wij zorgen voor een kosteloze omruiling.
NB. Bij sommige artikelen op de site staat: afbeelding ter illustratie; hierin kan het daadwerkelijke product afwijken.

Ruilen:
Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? Dat is geen probleem, zie Retourneren, en geef bij opgave omruiling aan.

Retourneren:
Voor alle webshop bestellingen geldt een bedenktijd (of zichttermijn), het Herroepingsrecht uit de Wet koop op afstand. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Dit gaat in op de dag van ontvangst van het product. Binnen deze tijd mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeldt. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Garantie:
Mocht een artikel technisch defect zijn, neem dan contact met ons op via mail, contactformulier of telefonisch.

Retouradres:
Het artikel zoveel mogelijk in de originele verpakking kan verzonden worden naar:
Campersalon
Kanaaldijk 1-B
8181 SB Heerde

Wij verzoeken u om bij de retourzending een kopie van de factuur bij te voegen en aan te kruisen welke artikelen u heeft teruggestuurd. Anders een begeleidend schrijven. Na ontvangst en controle zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen, volledig terugbetalen inclusief alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Indien het gaat om een omruiling zullen we dit zo spoedig mogelijk verwerken.
U kunt ook het artikel op afspraak ruilen of retourneren in onze werkplaats.

Uitsluitingen:
Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt voor artikelen:

  • Die persoonlijk van aard zijn
  • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties (maatwerk)
  • Die speciaal voor u besteld zijn
  • Die snel bederven of verouderen
  • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
  • Voor verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken. (software en bijvoorbeeld koelkast elektronica)
  • Afgeprijsde artikelen onder noemer “magazijnopruiming”

Terugstort termijn na een retourzending of annulering:
Als u uw bestelling via i-Deal of een bankoverschrijving hebt betaald kunt u de creditering, inclusief eventuele betaalde verzendkosten, binnen 7 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer verwachten.Bij betaling via Paypal wordt het via dit medium geregeld.

En…
Bij ontvangst van de bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over een verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik maakt dan kan dat als volgt:

U laat de goederen via post.nl of een ander bedrijf naar ons verzenden. De kosten voor het retourneren naar Campersalon zijn voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, crediteren wij na ontvangst en controle van het product de gemaakte verzendkosten van die retourzending. 

U brengt de goederen naar ons adres van de werkplaats (= Retour adres)

Wij kunnen het laten afhalen door Dpd. Hiervoor zijn de kosten € 10,00 per pakket.

let op:
lees voor u iets terugstuurt goed onderstaande noot van herroepingsrecht. Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden. Tevens zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht, wanneer u deze artikelen weer terug wilt ontvangen.

“De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument”