campersalon-logo-left.png

campersalon-logo-right.png


REMIfront V Voor Volkswagen Crafter vanaf 2019 en MAN TGE


Het slimme verduisteringssysteem van de cabine bestaat uit verduisterende Plissé rolgordijnen aan de zijkant en aan de voorkant.

Om de voorruit donkerder te maken, hoeft u alleen maar de twee geleiderails van de horizontale positie op het dashboard naar de verticale positie te klappen en op hun plaats te klikken. Het rolgordijn is nu traploos verstelbaar over de gehele breedte door het met de handgreep omhoog of omlaag te trekken. Zo kun je naast het verduisteren van het interieur ook gebruik maken van een "privacy setting" door een kiertje open te houden voor zonlicht en toch privacy te creëren.

De zijramen worden als compleet kozijn geleverd en aan het deurkozijn bevestigd, waardoor de ventilatieopeningen vrij blijven.

Het systeem is eenvoudig achteraf aan te brengen en zorgt op ongecompliceerde wijze voor een snelle en prettige privacybescherming.

Remis Remifront IV, MAN-TGE / VW Crafter 2019, Deurramen links en rechts
Remifront speciaal voor het linker portierraam (bestuurderszijde) van de MAN-TGE en Volkswagen New Crafter vanaf 2019 Het front heeft een k
Lees meer
398,00
Remis Remifront IV, MAN-TGE / VW Crafter 2019, voorraam met aflegvak, 1801248
Remifront speciaal voor het voorraam van de MAN-TGE en Volkswagen New Crafter vanaf 2019 Het front heeft een kunststof frame met een plissé
Lees meer
441,00